Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στην Σητεία: Ελεύθερη η Βουλγάρα χήρα του γιατρού Χριστόδουλου Καλαντζάκη



Δολοφονία στη Σητεία: Ελεύθερη αφέθηκε τελικά η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που είχε κατηγορηθεί για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του συζύγου της.

Ωστόσο, σήμερα, το δικαστήριο αποφάσισε να την αποφυλακίσει μετά και την αίτηση που κατέθεσε ο δικηγόρος της Μανόλης Αναστασάκης, ενώ ο συγκατηγορούμενός της, Βούλγαρος αστυνομικός, ο οποίος έστησε την φονική ενέδρα,γαζώνοντας τον 62χρονο γιατρό, παραμένει προφυλακισμένος.

«Είχε καταθέσει αίτημα για την αποφυλάκισή της καθώς δεν υπήρχαν επαρκείς ενδείξεις ότι είχε άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη καθώς και ότι έπρεπε η 38χρονη να ήταν δίπλα στο παιδί της», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο κ. Αναστασάκης υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «το δικαστήριο ενέκρινε την αίτηση και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους».

Η 38χρονη χήρα του καρδιολόγου με τη συνοδεία περιπολικού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Θήβαςκαι πλέον αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της, στην Σητεία, με τις δικαστικές αρχές να της έχουν θέσει τους εξής περιοριστικούς όρους: απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η κάθε μηνός.Είναι βέβαια άγνωστος ο τρόπος υποδοχής της στην Κρήτη, καθώς η άγρια δολοφονία είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Το χρονικό

Ο 62χρονος καρδιολόγος είχε βρεθεί νεκρός στο αυτοκίνητο του από πυροβολισμούς .Το γεγονός πως το ΙΧ που επέβαινε το θύμα «γαζώθηκε» από σφαίρες προβλημάτισε εξ αρχής ιδιαίτερα την αστυνομία που εκτιμούσε πως επρόκειτο για οργανωμένη ενέδρα.Και τελικά επιβεβαιώθηκε.



Ψάχνοντας, διαπίστωσαν ότι το πιο πιθανό ενδεχόμενο κίνητρο της δολοφονίας ήταν ερωτικό, κάνοντας λόγο για εξωσυζυγική σχέση.

Δεν άντεξε και ομολόγησε τελικά την δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ο άνδρας που προσήχθη νωρίτερα από την αστυνομία ως βασικός ύποπτος.

"Κλειδί " στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που είδε τον Βούλγαρο με την καραμπίνα και μία σακούλα να προσποιείται τον κυνηγό.Έτσι μετά από μερικές μέρες εντόπισαν τον Βούλγαρο άνδρα, ο οποίος προσήχθη και τελικά παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας , ενώ διαπιστώθηκε ότι γνώριζε πολύ καλά την σύζυγο του άτυχου καρδιολόγου.
"
Δολοφονία στην Σητεία: Ελεύθερη η Βουλγάρα χήρα του γιατρού Χριστόδουλου Καλαντζάκη Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.