Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Κεντροαριστερά: Νέα εμπλοκή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού-Τι απάντησε η Wind Πηγή: Κεντροαριστερά: Νέα εμπλοκή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού-Τι απάντησε η Wind



Διόλου ενθαρρυντική δεν φαίνεται να είναι η απάντηση της Wind στην επιτροπή Αλιβιζάτου για την ανάληψη της ευθύνης της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη ηγέτη της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr η απάντηση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας συνοψίζεται σε «ναι μεν αλλά...».

Δεδομένης της έκτασης που έχει πάρει η υπόθεση, των διαφωνιών μεταξύ των υποψηφίων και της έλλειψης σχετικής εμπειρίας, η Wind δείχνει ότι δεν θέλει να αναλάβει την συνολική ευθύνη του εγχειρήματος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η Wind αφήνει να εννοηθεί ότι θα αναλάβει το εγχείρημα της online ψηφοφορίας, αλλά μόνο υπό την αίρεση ότι θα συνεργαστεί με εταιρεία λογισμικού και η ίδια να περιοριστεί στο καθαρά τεχνικό σκέλος.

Επιί της ουσίας η Wind δεν θέλει να ακολουθήσει το μοντέλο της Vodafone με τις εκλογές τις ΝΔ και να αναθέσει με υπεργολαβία την διαδικασία. Η Wind σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr δηλώνει ότι μπορεί να αναλάβει το κομμάτι της παραχώρησης των tablets και των καρτικινητών συνδέσεων, αλλά την εφαρμογή του λογισμικού να την αναλάβει κάποια εξειδικευμένη εταιρεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Wind στην επιστολή της δεν αναφέρεται σε ποσό ή σε χρόνο διεξαγωγής του εγχειρήματος αφού λείπει η βασική παράμετρος, ήτοι η άλλη εταιρεία που θα αναλάβει το λογισμικό. Κατά πληροφορίες επίση ήδη η εταιρεία που είχε κάνει την υπεργολαβία για τις εκλογές στη ΝΔ έχει κάνει ήδη πρόταση στην Wind.



Την απάντηση της Wind δεν την έχει κοινοποιήσει ακόμη επισήμως στους υποψηφίους ο επικεφαλής της Επιτροπής Ν. Αλιβιζάτος κάτι το οποίο θα γίνει πιθανότατα τις επόμενες ώρες ή το αργότερο την Δευτέρα.

Υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, μιλώντας στο iefimerida.gr ανέμεναν την επίσημη ενημέρωση από τον καθηγητή Αλιβιζάτο, για να σχολιάσουν τις εξελίξεις.

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας διστάζουν να αναλάβουν

Οπως είχε γράψει το iefimerida νωρίτερα, μετά την απόρριψη της πρότασης Vodafone που ζητούσε περιθώριο ως τις 4 Φεβρουαρίου 2018 για να διεξάγει την ηλεκτρονική ψηφοφορία, η επιτροπή Αλιβιζάτου προσέγγισε και άλλες εταιρείες με στόχο να κάνουν μια καλύτερη προσφορά. Πηγές αναφέρουν στο iefimerida.gr ότι οι μεγάλες εταιρείες διστάζουν να αναλάβουν ένα εγχείρημα που θεωρούν ναρκοθετημένο μεταξύ των επίδοξων αρχηγών και δεν αναμένεται να δεχθούν το έργο.

Τη Δευτέρα οι τελικές(;) αποφάσεις

Η επιτροπή Αλιβιζάτου, βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές και με διάφορα επιμελητήρια αλλά και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα οποία διαθέτουν ανάλογο λογισμικό, για να διακριβωθεί αν αυτά μπορούν να αναλάβουν την όλη εκλογική διαδικασία. Και, πλέον, οι συζητήσεις γίνονται μόνο για την ηλεκτρονική οργάνωση της αυτοπρόσωπης παρουσίας και ψήφου σε κάλπες στα εκλογικά κέντρα, και όχι για ηλεκτρονική εξ αποστάσεως ψηφοφορία, που φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί. Οι τελικές(;) αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής Αλιβιζάτου, η οποία έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Δευτέρα.


Πηγή
Κεντροαριστερά: Νέα εμπλοκή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού-Τι απάντησε η Wind Πηγή: Κεντροαριστερά: Νέα εμπλοκή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού-Τι απάντησε η Wind Reviewed by Unknown on 14:37 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.