Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο εξαθλιωμένος ηλικιωμένος από το χωριό του Τσίπρα -Δεν έχει έσοδα, περιμένει ένα επίδομα 7 χρόνια [εικόνες]


Ο Απόστολος Τυρολόγος είναι 72 ετών.
Τα τελευταία χρόνια ζει σε ένα μισοερειπωμένο σπίτι στο χωριό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το Αθαμάνιο Άρτας. Στο σπίτι δεν υπάρχει όπως καταγγέλλουν οι συντοπίτες του, που τον βοηθούν να επιβιώσει, ούτε νερό ούτε ρεύμα. Οι κάτοικοι του χωριού από το υστέρημα τους αγοράζουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθήσουν τον απόμαχο της ζωής, μιας και ζει σε συνθήκες εξαθλίωσης.



Η σκεπή έχει πέσει και ο ίδιος δίνει σε αυτή την ηλικία μάχη για να επιβιώσει.



Εδώ και περίπου 7 χρόνια έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα για να μπορέσει να εξασφαλίσει το βοήθημα του ΟΓΑ ύψους 360 ευρώ, για να μπορέσει να επισκευάσει το σπίτι του και να τα φέρει βόλτα. Τους δικηγόρους του πληρώνουν οι συντοπίτες του.



Η υπόθεση του όμως κολλάει διότι στο παρελθόν είχε ζήσει για περίπου 5 χρόνια όπως λέει στο εξωτερικό και ο νόμος προβλέπει ότι δεν δικαιούνται το επίδομα καθώς δεν έχει συμπληρώσει 15 συναπτά έτη διαμονής στην Ελλάδα.

Οι εικόνες που έστειλαν στο iefimerida οι συντοπίτες του ηλικιωμένου με την συγκατάθεση του, αποκαλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος.



Ο Απόστολος Τυρολόγος θα υποβάλλει νέα αίτηση για να του χορηγηθεί το επίδομα τους επόμενους μήνες και ελπίζει αυτή τη φορά να πάρει το βοήθημα ώστε να μπορέσει να ζήσει με αξιοπρέπεια, στο Αθαμάνιο της Άρτας.

Ο εξαθλιωμένος ηλικιωμένος από το χωριό του Τσίπρα -Δεν έχει έσοδα, περιμένει ένα επίδομα 7 χρόνια [εικόνες] Reviewed by Unknown on 23:32 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.