Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση και νοσταλγία στην αποφοίτηση των μαθητών της Γ τάξης του 1ου Λυκείου Ναυπλίου




Μια υπέροχη και συγκινητική βραδιά, έζησαν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου, στην μοναδική αποχαιρετιστήρια γιορτή που διοργάνωσαν, για τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Μια αποχαιρετιστήρια γιορτή, με πολύ χορό και τραγούδι η οποία σίγουρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων!
Καμαρώσαμε τα παιδιά μας, που γεμάτα ενθουσιασμό, ωριμότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης ετοίμασαν μαζί την καθηγήτρια τους Έυα Γιαγκιόζη την εκπληκτική γιορτή .
Αποχαιρετούμε λοιπόν τους μαθητές μας, αφού τους δώσουμε την τελευταία συμβουλή μας και ευχή.
Να αγωνίζεσθε πάντα όχι μόνο για τη γνώση, αλλά πρωτίστως για την αρετή και
το καλό και να προσπαθείτε να ατενίζετε πάντα τη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού!
Στις δυσκολίες να φέρετε πάντα στο νου σας τους στίχους του Καβάφη: «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις».
Κρατήστε τα όνειρά σας ζωντανά, χρωματιστά και όμορφα και θα βρεθεί τρόπος να πραγματοποιηθούν. Αρκεί να είναι τα …δικά σας όνειρα!».
Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας θα σας συντροφεύουν. Καλή τύχη στη ζωή σας και «με όσα καλά λάβατε, να κάνετε όσο περισσότερο καλό μπορείτε»
Συγκίνηση και νοσταλγία στην αποφοίτηση των μαθητών της Γ τάξης του 1ου Λυκείου Ναυπλίου Reviewed by Unknown on 22:03 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.