Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γ. ΓΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ



Γιάννης Γκιόλας: Με συντονισμό δράσης θα πετύχουμε πολλά στον πολιτισμό

ΣΤΗΝ 1η συνάντηση πολιτιστικών φορέων της Αργολίδας που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα στο ΄΄Φουγάρο΄΄ παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Γκιόλας εξήρε τη πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και του Αντιπεριφερειάρχη Τάσου Χειβιδόπουλου , που έχει στόχο τον συντονισμό των ενεργειών και δημιουργία ενός ολοκληρωμένου φεστιβάλ με συμμετοχή όλων των συλλόγων, ομάδων σχημάτων κλπ.

Ο κ. Γκιόλας τόνισε ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός δράσης των πολιτιστικών φορέων της Αργολίδας όπως και η ανάδειξη του ύφους και της παράδοσης του νομού, της ΄΄Μυθικής Αργολίδας ΄΄ όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιόλας , αλλά και η αξιοποίηση -προβολή του έργου των ντόπιων συγγραφέων , ποιητών, εικαστικών κλπ.

΄΄Είναι σημαντικό που ξεκινάει μια προσπάθεια καταγραφής των φορέων, ευρύτερης γνωριμίας του έργου τους και τελικά του συντονισμού των προσπαθειών , με στόχο τη συνεργασία στην παραγωγή πολιτισμού στο νομό μας , για τους ντόπιους αλλά και τους πολλούς επισκέπτες του΄΄ επισήμανε ο κ. Γκιόλας .

Στη συνάντηση του ΄΄Φουγάρου΄΄ παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος( απηύθυνε χαιρετισμό) , μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των δημοτικών οργανισμών πολιτισμού , της Σχολής Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου και πολλών πολιτιστικών συλλόγων , σχημάτων και καλλιτεχνικών ομάδων κλπ της Αργολίδας.

Ο Γ. ΓΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ Reviewed by Unknown on 14:41 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.