Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος ήταν ο σκηνοθέτης του συλλαλητηρίου

Την τηλεοπτική κάλυψη της μεγάλης εκδήλωσης είχε αναλάβει το βορειοελλαδίτικο, Βεργίνα TV, που είχε μεταδώσει και το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.Η εικόνα από το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μεταδόθηκε από όλους του ελληνικούς ενημερωτικούς σταθμούς με τροποποίηση του προγράμματός τους. Ειδικά η ιστορική ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη προβλήθηκε απευθείας από όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας δίκτυα. Την τηλεοπτική κάλυψη της μεγάλης εκδήλωσης είχε αναλάβει το βορειοελλαδίτικο, Βεργίνα TV, που είχε μεταδώσει και το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Το πολυκάμερο OB VAN, το δορυφορικό Up link και ο υπόλοιπος υπερσύγχρονος τεχνικος εξοπλισμός, που χρησιμοποίησε το «Βεργίνα TV», στέλνοντας την εικόνα (και) μέσω του δορυφόρου Hellas Sat σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα, ήταν της εταιρίας «Βelogiannis Audio Visual», του Νίκου Μπελογιάννη, που έχει εμπειρία με εκατοντάδες ανάλογες μεταδόσεις (είχε αναλάβει ακόμη και τις επισκέψεις Ομπάμα, Μακρόν, Ερντογάν κλπ).



Ποιος όμως ήταν ο άνθρωπος πίσω από τις κάμερες που αποφάσιζε ποια από τις εικόνες της πλατείας Συντάγματος και των γύρω δρόμων θα έφτανε σε όλο τον κόσμο, καθώς το Συλλαλητήριοέγινε είδηση και σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης; Σκηνοθέτης της ιστορικής συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ο γνωστός και έμπειρος Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το newpost.gr, είχε τον πρώτο λόγο στην τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.



Από τους ανθρώπους που «έχτισαν» την τηλεόραση στην Ελλάδα, δημόσια και ιδιωτική, ο κ. Βλαχοδημητρόπουλος, έχει στο βιογραφικό του, από τα πρώτα δελτία ειδήσεων στην ΕΙΡΤ και σειρές που άφησαν εποχή, όπως «Γιούγκερμαν», «Εκείνος και Εκείνος», «Λούνα Παρκ», «Λωξάντρα» κλπ, δεκάδες γνωστές τηλεοπτικές σειρές στο MEGA, στον ΑΝΤ1 και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, τηλεοπτικά σόου, αλλά και καλύψεις μεγάλων προεκλογικών συγκεντρώσεων και ομιλιών, Συνόδων Κορυφής σε Ελλάδα και εξωτερικό κ.α.

Γ. Ευθ.
Ποιος ήταν ο σκηνοθέτης του συλλαλητηρίου Reviewed by Unknown on 17:53 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.