Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Το τσίμπημα Καραμανλή σε Βενιζέλο και η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση





Ο Κώστας Καραμανλής αιφνιδίασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε ένα σπάνιο περιστατικό που "έπιασαν" οι κάμερες. Πότε συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό στούντιο (Pics)Ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου Eurokinissi "έπιασε" ένα πραγματικά σπάνιο περιστατικό εντός του κοινοβουλίου, κατά τη ψήφιση των μέτρων και των αντιμέτρων του πολυνομοσχεδίου.




Συγκεκριμένα, καταγράφεται η στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πλησιάζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο και του τσιμπάει το μάγουλο. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είχε αντιληφθεί τις... προθέσεις του Κ. Καραμανλή και έτσι, δείχνει να αιφνιδιάζεται. Μετά την πρώτη έκπληξη πάντως, ανταπάντησε κι εκείνος με χαμόγελα.
Καρέ-καρέ το περιστατικό:
 
 
 
 
 


Μπόνους: Όταν ο Κώστας Καραμανλής και ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίαζαν στο MEGA, το αποτέλεσμα των εκλογών του 1993

Οι δυο τους είχαν τότε εκλεχθεί βουλευτές με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Ο κ. Βενιζέλος αναφέρει στην αρχή των πλάνων, πως και οι δύο φέρουν "ιστορικά επίθετα". Για την ιστορία, οι εκλογές του '93 κερδήθηκαν με ευρεία πλειοψηφία (46,88%) από τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος επέστρεψε στην εξουσία και σχημάτισε την τρίτη και τελευταία κυβέρνησή του.

Τη χρονιά εκείνη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής, ενώ ο Κ. Καραμανλής, για δεύτερη. Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η πρώτη τηλεοπτική τους "συνάντηση" σε κοινή συζήτηση.

Σημειώνεται ότι την περίοδο 1993-95, ο Ευάγγελος Βενιζέλος διετέλεσε Υφυπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης και στη συνέχεια Υπουργός Τύπου και Μ.Μ.Ε. - Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Το τσίμπημα Καραμανλή σε Βενιζέλο και η πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση Reviewed by Unknown on 20:20 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.