Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλο κύκλωμα πίσω από την κλοπή: Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στις Σπέτσες



Για μεγάλο κύκλωμα του οποίου έχει πέσει θύμα κλοπής, κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή Κοκκινάρια στις Σπέτσες, του οποίου σήκωσαν πρόσφατα ανενόχλητοι όλα τα υπάρχοντα, αξίας 100.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, όπως δηλώνει στην ηλεκτρονική εφημερίδα, belleville24.gr, ο ίδιος θεωρεί και δηλώνει πως έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ό,τι κύκλωμα δικαστικών υπαλλήλων, δικηγόρων, συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών με τους οποίους έχει μακρά δικαστική αντιδικεία και οι οποίοι ελέγχονται από τις εισαγγελείες Πειραιά και Αθηνών για κακουργηματικές πράξεις εναντίον του, είναι οι ηθικοί αυτουργοί του θλιβερού συμβάντος. Ένας εκ των μελών του κυκλώματος είναι δικαστικός υπάλληλος , ο οποίος υπηρετούσε στα δικαστήρια Πειραιά και ήδη υπηρετεί σε δικαστήρια της Κεντρικής Ελλάδας ,είναι συνιδιοκτήτης οικίας του συγκροτήματος την οποία απέκτησε με πλειστηριασμό που προερχόταν από νοθευμένες συναλλαγματικές με τις οποίες εξαπατήθηκε το δικαστήριο. Επίσης, στο πλειστηριασμό αυτό, συνεργός του δικαστικού υπαλλήλου ,ο οποίος κατά την διενέργεια αυτού, έδωσε ψευδή στοιχεία και απέκρυψε την ιδιότητά του είναι συμβολαιογράφος Σπετσών. Ο ιδιοκτήτης έχει αναφερθεί σε όλες τις δημόσιες και δικαστικές αρχές και έχει επισημάνει τον κίνδυνο που διατρέχει, από αυτό το κύκλωμα ,το οποίο λόγω της ιδιότητας των μελών δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι ,δικαστικοί επιμελητές και συμβολαιογραφοι , συγκαλύπτει εδώ και δέκα χρόνια όλες τις παράνομες πράξεις του.

Το προειδοποιητικό μήνυμα
Θεωρεί δε, ότι αυτό ήταν ένα προειδοποιητικό μήνυμα ως προς αυτόν, με την μορφή εκτέλεσης συμβολαίου, γιατί δεν είναι δυνατόν στις Σπέτσες και μάλιστα σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή να δράσουν κάποιοι τοπικά, διότι δεν έχει γίνει ποτέ και επίσης δεν υπάρχει τέτοιου είδους εγκληματικότητα στις Σπέτσες. Απορίας άξιον είναι, που θα διοχέτευαν οι ληστές, τα πιάτα τα ποτήρια τα μαχαιροπίρουνα ,τους καναπέδες, κλιματιστικά, είδη υγιεινής, πίνακες ζωγραφικής και τα προσωπικά αντικείμενα αξίας 100.000 ευρώ εντός της κλειστής κοινωνίας των Σπετσών… Είναι προφανές, πως θα γινόντουσαν αμέσως αντιληπτοί. Τέλος, η πρωτοφανής σιωπή των ενοίκων και των γειτόνων σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό υποδηλώνει το φόβο τους απέναντι σε αυτό που είδαν η σ” αυτό που τους είπαν ότι δεν το είδαν υποστηρίζει το θύμα.
Μεγάλο κύκλωμα πίσω από την κλοπή: Τι καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στις Σπέτσες Reviewed by Unknown on 03:05 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.