Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Κατέρρευσε πεζογέφυρα στο Μαϊάμι - Αναφορές για νεκρούς




Μία πεζογέφυρα κατέρρευσε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, στο Μαϊάμι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάνουν λόγο ακόμη και για νεκρούς.

Εικόνες από την γέφυρα που έχει καταρρεύσει, η οποία είχε ανεγερθεί μόλις το προηγούμενο Σάββατο, έχουν κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Miami Herald, άγνωστος αριθμός ανθρώπων έχει εγκλωβιστεί κάτω από τη γέφυρα, η οποία είχε ανεγερθεί πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο.


Επιπλέον, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η γέφυρα είχε ανεγερθεί μετά από αιτήσεις των σπουδαστών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον επικίνδυνο δρόμο που αναγκάζονταν να διασχίσουν.

Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2017 ένας φοιτητής είχε χάσει τη ζωή του, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, καθώς προσπαθούσε νε περάσει τον δρόμο.

Στο CBS Miami προβλήθηκαν εικόνες στις οποίες διακρίνονται πυροσβέστες να σκαρφαλώνουν στα συντρίμμια ενώ την ίδια ώρα νοσηλευτές δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε τραυματίες στον δρόμο. Ένας μεγάλος γερανός και πολλά ασθενοφόρο βρίσκονταν στην περιοχή για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες των οχημάτων και να απομακρύνουν τους τραυματίες.

Η αστυνομία του Μαϊάμι έχει καλέσει τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Σύμφωνα πάντα με τις εικόνες που μετέδιδε το CBS Miami, η γέφυρα καταπλάκωσε τουλάχιστον τρία οχήματα.

Ένα άλλο τοπικό κανάλι, το NBC 6 South Florida, έκανε λόγο για πολλούς νεκρούς, επικαλούμενο την Τροχαία Αυτοκινητόδρομων της Φλόριντα.
Κατέρρευσε πεζογέφυρα στο Μαϊάμι - Αναφορές για νεκρούς Reviewed by Unknown on 21:52 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.