Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Αποκάλυψη – σοκ από τον αδερφό της – Η επόμενη κίνηση της οικογένειας

Τέλος στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη θέλει να βάλει η οικογένειά της, η οποία εδώ και ένα μήνα τα ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου της δεν έχουν απαντηθεί.
Σήμερα, Κυριακή (11/02) συγγενείς και φίλοι τέλεσαν το μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Ειρήνης. Παράλληλα, ζητούν να χυθεί άπλετο «φως» στην υπόθεση θανάτου της για να μάθουν αν η Ειρήνη αυτοκτόνησε ή έπεσε θύμα δολοφονίας.
 αδερφός της μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις της οικογένειας, η οποία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, καθώς οι έρευνες «βρίσκονται στο σκοτάδι». Όπως αναφέρει, έχουν σκοπό να προσλάβουν ερευνητές από το εξωτερικό προκειμένου να δοθεί άμεσα ένας τέλος στο θρίλερ του θανάτου της 44χρονης μητέρας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο πίσω μέρος του καμένου αυτοκινήτου της, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για την Ειρήνη Λαγούδη


«Ήθελαν να φανεί σαν αυτοκτονία»

«Φως» στο θρίλερ των συνθηκών του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη ρίχνει ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, Ανδριανός Γκουρμπάτσης. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε ότι υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας από αγνώστους, οι οποίοι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες και να «δείξουν» αυτοκτονία.

Ο απόστρατος αντιστράτηγος ανέφερε ότι κατέληξε στο συγκεκριμένο συμπέρασμα αυτό από την πρώτη έρευνα που έκανε, αναλύοντας και αξιολογώντας τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.






«Είμαι 30 χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα και ασχολούμαι με τη διερεύνηση των πυρκαγιών. Στην περίπτωση της 44χρονης από την Κατοχή ασχολήθηκα αρχικά μόνος μου, από καθαρά επιστημονικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, στην πορεία μού ζητήθηκε βοήθεια από την πλευρά της οικογένειας και ενδεχομένως, τις επόμενες ημέρες, να πάω στην περιοχή να κάνω από κοντά την έρευνα στο αυτοκίνητο της άτυχης Ειρήνης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γκουρμπατσής

Ο κ. Γκουρμπατσής είπε ότι έχει μελετήσει το φωτογραφικό υλικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα και ότι έχει δει το βίντεο από το καμένο αυτοκίνητο.

«Ένας έμπειρος άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με την πυρκαγιά, όπως εγώ, μπορεί να καταλάβει από τη συμπεριφορά της φωτιάς τον τρόπο με τον οποίο κάηκε το αυτοκίνητο. Δηλαδή, από πού ξεκίνησαν οι φλόγες και πόσο χρονικό διάστημα διήρκησε η φωτιά, μετρώντας την απόσταση που διένυσε και με δεδομένη την ατελή καύση της, καθώς δεν υπήρχε οξυγόνο για να καούν και τα 20 λίτρα πετρελαίου».

Μάλιστα, ο κ. Γκουρμπατσής απορρίπτει την πιθανότητα το καύσιμο υλικό να ήταν βενζίνη, διότι σε αυτή την περίπτωση θα είχε προκληθεί έκρηξη.

«Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί η άκρη σε αυτή την υπόθεση και να εξακριβωθεί εάν η φωτιά προκλήθηκε σκόπιμα και με δόλιο σκοπό».

«Κατά την προσωπική μου εκτίμηση και σύμφωνα με την έρευνά μου, υπάρχουν ενδείξεις δολίως προκληθείσας πυρκαγιάς, προφανώς με σκοπό τη θανάτωση του θύματος με έναν ιδιαίτερα ερασιτεχνικά σκηνοθετημένο τρόπο αυτοχειρίας. Κι αυτό για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες», κατέληξε.


Ειρήνη Λαγούδη: Αποκάλυψη – σοκ από τον αδερφό της – Η επόμενη κίνηση της οικογένειας Reviewed by Unknown on 22:56 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.