Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Κυριάκος Καλκάνης



Τελικά ο "δάσκαλος"μας εγκατέλειψε σήμερα το πρωί. Ο Κυριάκος Καλκάνης ΄΄έφυγε΄΄ νωρίς το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018 σε μονάδας αποκατάστασης της Τρίπολης, έχοντας ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό.


Η δημοσιογραφία γι αυτόν ήταν τρόπος ζωής και μέγα πάθος. Από τη δεκαετία του 60 με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι και ένα μπλοκάκι έτρεχε παντού.


Ανταποκριτής πολλών αθηναϊκών εφημερίδων κυνηγήθηκε από τη χούντα, πιστός πάντα στις ιδέες και αρχές του. Από τα πρώτα στελέχη της Ένωσης Κέντρου και μετά του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα έδωσε τους αγώνες του ως πολίτης αλλά και ως δημοσιογράφος.


Εξέδωσε τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ , περίπου το 1987 και αυτή η εφημερίδα ήταν το ..τρίτο παιδί του. Πέρασε πολλές δυσκολίες αλλά ,με το ..Μανιάτικο πείσμα του δεν λύγιζε. Ακόμη και τώρα , έχοντας περάσει τα 85 , γύριζε στο Ναύπλιο μοιράζοντας την εφημερίδα του και έγραφε....

Συνεργαστήκαμε ως ανταποκριτές εφημερίδων και δούλεψα μαζί του στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ως υπεύθυνος ύλης.

Θέλω μα συλλυπηθώ τα παιδιά του , τον Πέτρο και τον Παναγιώτη .Εκεί πάνω θα βρει την Αθηνά, τη σύντροφο της ζωής του και , μάλλον, θα παρακολουθεί εμάς , τους ..μαθητές του όπως έλεγε..

Δάσκαλε θα μας λείψεις.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Άγιο Γεώργιο Ναυπλίου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 11:30


Γιάννης Γαλανόπουλος
Έφυγε από τη ζωή ο Κυριάκος Καλκάνης Reviewed by Unknown on 13:08 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.