Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

«Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή» -Τα sms της 44χρονης από το Μεσολόγγι πριν βρεθεί νεκρή [εικόνες]



Μυστήριο παραμένει ο θάνατος της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας.

Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται πως εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.



Συγκεκριμένα, με τη μακροσκοπική εξέταση ανιχνεύθηκε αιθάλη στους αεροφόρους αγωγούς, δηλητήριο, μονοξείδιο του άνθρακα που παράγεται από την καύση μαζούτ ή ντίζελ.

Η σχέση της με παντρεμένο γιατρό

Σύμφωνα με την Espresso, η άτυχη μητέρα είχε συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό, ωστόσο εκείνος της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα χώριζε από τη σύζυγό του.

Έτσι, τον Σεπτέμβριο χώρισαν και εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έκανε σχέση με έναν άνδρα από το Αγρίνιο. Όμως, φαίνεται πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον γιατρό, στον οποίο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της έστειλε ένα γραπτό μήνυμα.


Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι συναντιόταν συχνά με την 44χρονη. Όμως εκείνη ήθελε κάτι περισσότερο. Εφτασε στο σημείο μάλιστα, την παραμονή των Φώτων, να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του γιατρού και αφού της αποκάλυψε τα πάντα, της ζήτησε να του δώσει διαζύγιο ώστε να τον παντρευτεί εκείνη.



Ο γιατρός τότε πήρε τη γυναίκα του και έφυγε για τον Πύργο από όπου κατάγεται εκείνη, αλλά λίγες ώρες μετά επέστρεψε μόνος του στο Μεσολόγγι για να συναντηθεί με την Ειρήνη, από την οποία της ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την συνάντηση η 44χρονη εξαφανίστηκε.

Οχι ένα, αλλά δύο sms έστειλε η 44χρονη πριν βρεθεί νεκρή

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το πρώτο λακωνικό sms το οποίο έστειλε η Ειρήνη Λαγούδη πριν φύγει από τη ζωή είχε αποδέκτη τον γιατρό με τον οποίον διατηρούσε σχέση, γράφοντάς του «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή». Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, ο γιατρός ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία του Μεσολογγίου.



Το επόμενο γραπτό μήνυμα το έστειλε σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς.

Αυτοκτονία «δείχνει» ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι η εικόνα της 44χρονης «δείχνει» αυτοκτονία, τίποτα όμως δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν δεν βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει σε περίπου 3 εβδομάδες. Πάντως, οι συγγενείς της 44χρονης λένε ότι η γυναίκα δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει και εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι δολοφονήθηκε.



Πηγή:  iefimerida.gr
«Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή» -Τα sms της 44χρονης από το Μεσολόγγι πριν βρεθεί νεκρή [εικόνες] Reviewed by Unknown on 13:14 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.