Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Διαφοροποιείται από τις καταγγελίες της Ι. Αθανασούλας το Σωματείο Εργαζομένων της Ν.Μ.Ναυπλίου

Με ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων της Ν.Μ.Ναυπλίου διαφοροποιείται από τις καταγγελίες της Ιωάννας Αθανασούλας που έκανε προ ημερών και αφορούσαν τις εφημερίες που γίνονται στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Το Σωματείο Εργαζομένων της Ν.Μ.Ναυπλίου αναφέρει στην ανακοίνωση του:
"Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων της Ν.Μ.Ναυπλίου, ανακοινώνει-ενημερώνει το λαό της Αργολίδας, ότι οι βασικοί σκοποί λειτουργίας, του ως άνω Σωματείου, ήταν και είναι: Αφενός η παραμονή της Ν.Μ.Ναυπλίου σε ενεργό λειτουργία συνεχώς ενισχυόμενη και αφετέρου η προάσπιση και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων.



Τούτο, δεν προϋποθέτει ατομικές αυθερεσίες και ενέργειες που αποβλέπουν στην υποβάθμιση και στην έκθεση της Νοσηλευτικής Μονάδας και βασικά του στελεχειακού δυναμικού αυτής.


Γνωρίζουμε ότι η λειτουργία κάθε παρεμφερούς μονάδας διέπεται από τη νομθεσία του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα και της ισχύουσας δεοντολογίας.


Για αυτό το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΊΤΑΙ από την τοποθέτηση της κ. Ι. Αθανασούλας.


Επιθυμεί δε, τη διερεύνηση αρμοδίως προς διευκρίνηση και επίλυση τυχόν προβλημάτων.


Ας πρυτανεύσει πνεύμα αλληλοσεβασμού για την εξασφάλιση καλής συνεργασίας. "
Διαφοροποιείται από τις καταγγελίες της Ι. Αθανασούλας το Σωματείο Εργαζομένων της Ν.Μ.Ναυπλίου Reviewed by Unknown on 12:10 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.