Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτείται ο Ζουράρις - Έντονη η δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για τηλεφωνική επικοινωνία Καμμένου - Ζουράρι με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει "φωτιά" από το πρωί στο Μαξίμου.
Την αποπομπή του Κώστα Ζουράρι από την κυβέρνηση ζήτησε σήμερα μέσω του ΣΚΑΙ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος καλώντας τον υφυπουργό Παιδείας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Αφορμή οι προσβλητικές δηλώσεις του κ. Ζουράρι για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο κ. Ζουράρις σε άλλη τοποθέτησή του εξύβρισε και την ομάδα του Άρη.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Καλημέρα" του ΣΚΑΙ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Σημειώνεται πως έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει γενικότερα στους κόλπους των ΑΝΕΛ με πληροφορίες να κάνουν λόγο για πιθανή παραίτηση του κ. Ζουράρι αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον Κώστα Ζουράρι επικοινώνησε τηλεφωνικά και ο κ. Πάνος Καμμένος. Υπογραμμίζεται πως από το πρωί τα τηλέφωνα ανάμεσα σε Μαξίμου και ΑΝΕΛ "πήραν φωτιά" με την δυσαρέσκεια να είναι έκδηλη από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος για τις δηλώσεις Ζουράρι.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγω για κατάντια της κυβέρνησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει: «Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».
Παραιτείται ο Ζουράρις - Έντονη η δυσαρέσκεια στην κυβέρνηση Reviewed by Unknown on 14:13 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.