Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα



Kαιρός Τώρα: Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (11/11), που θα ξεκινήσει από τα δυτικά της χώρας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)


Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από σήμερα το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση.


Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με το οποίο προειδοποιεί για βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ:

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού σήμερα Σάββατο (11-11-2017) στο βόρειο ιόνιο (κυρίως στην Κέρκυρα) και την Ήπειρο (κυρίως τα παραθαλάσσια) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Εξασθένηση των φαινομένων μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (12-11-2017).
Βροχερή η εβδομάδα που έρχεται

Για μία βροχερή εβδομάδα με πτώση της θερμοκρασίας κάνει λόγο και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην πρόβλεψή του.



«Μέχρι στιγμής ο Νοέμβρης δεν μας έχεις δείξει τα δόντια του (σε ότι αφορά στις βροχές), τη βδομάδα όμως που έρχεται, θα μας αποδείξει γιατί πολλές φορές χαρακτηρίζεται ως ο πιο βροχερός μήνας του έτους.
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Πού θα «χτυπήσουν» τα έντονα φαινόμενα Reviewed by Unknown on 18:08 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.