Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

ANAIS… εδώ όλοι τραγουδάμε στην «καρδιά» της Καλαμάτας


31 χρόνια μετά το πρώτο του βήμα, με μια μεγάλη παρακαταθήκη που κουβαλά το όνομά και η πορεία του στην κοσμική ζωή της Μεσσηνίας, το ANAIS άνοιξε και η ιστορία συνεχίζεται στην καρδιά της Καλαμάτας.





Στην Ιατροπούλου 12 & Σιδηρ. Σταθμού σε ένα κτήριο με τη δική του αναφορά το καλωσόρισμα στο ANAIS είχε μοναδικά στοιχεία, με πάρα πολύ κόσμο να δίνει το παρών.

Σε ένα μαγαζί που η ζεστή ατμόσφαιρα είναι το χαρακτηριστικό του και οι τόνοι της διασκέδασης και η ποιότητα, συνδυάζονται απόλυτα με γεύσεις και φυσικά μουσική με ήχους από το πιάνο.



Με αγαπημένους ήχους, με υπέροχες μελωδίες, με ερωτικά τραγούδια η υπόσχεση της αρχής είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο πλέον η διασκέδαση αποκτά νόημα, με το ANAIS να έρχεται να προσθέσει τη δική του σφραγίδα στην ζωή της Καλαμάτας.

Στα βήματα του Νίκου Μπελογιάννη ο γιος του Γιώργος ιδιοκτήτης και υπεύθυνος πλέον του ANAIS.

Θα ανοίγει καθημερινά από τις 9 μ.μ. – τις Κυριακές από το μεσημέρι στη μία έως τις 10 το βράδυ ένα διαφορετικό πάρτυ με ιδιαίτερες γεύσεις και μουσική – και σας προσκαλεί να κάνετε την ανατροπή στην έξοδό σας!



Ο κόσμος και με την παρουσία του χθες το βράδυ απέδειξε το γιατί το ANAIS αντιπροσωπεύει απόλυτα το σύνθημα… εδώ όλοι τραγουδάμε.
ANAIS… εδώ όλοι τραγουδάμε στην «καρδιά» της Καλαμάτας Reviewed by Unknown on 18:52 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.