Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησαν οι ανασκαφές στην Τρίπολη μετά τις πληροφορίες για θησαυρό! (ΦΩΤΟ)






ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Άρεως οι ανασκαφές από τα συνεργεία για τον χαμένο θησαυρό που αναζητά Πατρινός στην Τρίπολη.

Οι σχετικές άδειες και αποφάσεις είχαν ληφθεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Ο Αχαιός που θέλει να φέρει στο φως τον κρυμμένο θησαυρό της Τρίπολης μιλάει στο thebest.gr - Τι πιστεύει ότι θα βρει στην κεντρική πλατεία της πόλης

Πολύ νωρίς σήμερα το πρωί σύμφωνα με το arcadiaportal.gr, η Αστυνομία απέκλεισε τον χώρο πίσω από τη μαρμάρινη βρύση στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη και δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει, εκτός, φυσικά, από το συνεργείο του Δήμου.

Περί τις 10:00 η Αρχαιολογία, ο Δήμος και η Αστυνομία περίμεναν ένα μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα, προκειμένου να ξεκινήσει την ανασκαφή.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και πολλοί πολίτες, οι οποίοι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί.

Έως τις 10:00 πάντως, τίποτα δεν είχε βρεθεί από τον θησαυρό, ο οποίος περιλαμβάνει, σύμφωνα με τις προσδοκίες, χρυσό και πολύτιμα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Το ασυνήθιστο, οπωσδήποτε, γεγονός, έχει ιντριγκάρει πολλούς πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στον χώρο της ανασκαφής, για την οποία ο καθένας τους έχει την άποψή του.

Όπως λένε, εκει όπου σκάβουν τα συνεργεία, δεν υπάχει τίποτε άλλο παρά ένας βόθρος. Άλλοι λένε ότι τις λίρες συνηθίζεται να τις θάβουν στο ένα μέτρο.

Οι ανασκαφές διεξάγονται μετά από αίτημα του 65χρονου Πατρινού Βασίλης Παπαλαμπρακόπουλος, με καταγωγή από την Τριταία Αχαΐας, που φαίνεται ότι έχει χάρτες, πληροφορίες, αλλά και κάποια στοιχεία για θαμμένο θησαυρό στην περιοχή της πλατείας Ηρώων της Τρίπολης. Πρόκειται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για χρυσό, πολύτιμα μέταλλα και αντικείμενα από την εποχή της τουρκοκρατίας.

«Ο κρυμμένος θησαυρός υπάρχει εκεί από την εποχή της Τουρκοκρατίας. Πιστεύω ότι πρόκειται για τετρακόσια κασονάκια του 1821 και πριν» έχει δηλώσει στο παρελθόν μιλώντας στο thebest.gr.

Εφόσον βρεθεί ... θησαυρός, ο Δήμος θα είναι δικαιούχος στο 50% και το άλλο 50% θα πάει σε αυτούς που έκαναν το αίτημα.
Ξεκίνησαν οι ανασκαφές στην Τρίπολη μετά τις πληροφορίες για θησαυρό! (ΦΩΤΟ) Reviewed by Unknown on 11:54 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.