Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Στείρωσε αφιλοκερδώς 576 σκυλιά σε 4 μέρες,




Η Ειρήνη Ταπούτη είναι η κτηνίατρος που περιθάλπει τα σκυλιά του καταφυγίου και τα αδέσποτα, η κτηνίατρος που στείρωσε αφιλοκερδώς 576 σκυλιά σε 4 μέρες, η κτηνίατρος που σήμερα μπήκε μπροστά και δήλωσε σε όλους τους κρατικούς φορείς ότι "από πάνω μου θα περάσετε για να πάρετε ένα από τα ζώα που εγώ προστατεύω".
Η Ειρήνη Ταπούτη είναι ιδιοκτήτρια της κλινικής Κυανούς Σταυρός με τη Νεφέλη Σίνου και το 2014 μέσα σε 4 ημέρες σε συνεργασία με εθελοντές στείρωσε ΔΩΡΕΑΝ 576 αδέσποτα σκυλιά στην κλινική της. Ο Δήμος που προσκλήθηκε σε αυτή τη δράση όχι μόνο δε συμμετείχε αλλά τελικά κατέληξε η κτηνίατρος να βρεθεί υπόλογη απέναντι στη δικαιοσύνη. Για να γίνουν πιο ξεκάθαρες οι προθέσεις της δημοτικής αρχής μπορεί να σημειωθεί ότι το 2015 δόθηκαν 100.000 ευρώ για τη στείρωση 500 αδέσποτων εντός 1 έτους ενώ η κ. Ταπούτη στείρωσε 576 αδέσποτα χωρίς ούτε 1 ευρώ εντός 4 ημερών.

Την Τρίτη το πρωί οι αρχές της Χαλκίδας -μη έχοντας τηρήσει καν τους τύπους- πήγαν στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χαλκίδας για να πάρουν τα πρώτα σκυλιά. Είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που τις εμπόδισε με την κτηνίατρο που εδώ και χρόνια παρακολουθεί ιατρικά, στειρώνει και εμβολιάζει τα ζώα του καταφυγίου να πρωταγωνιστεί. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την ηρωίδα γιατρό να απαντάει στις αρχές τούτου του τόπου και να παραδίδει μαθήματα ήθους και τόλμης.

#Editorsallgr
Στείρωσε αφιλοκερδώς 576 σκυλιά σε 4 μέρες, Reviewed by Unknown on 00:04 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.