Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσιάστηκε χθες το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων Δρόμοι της Αργολιδας


Παρουσιάστηκε χθες το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων Δρόμοι της Αργολιδας , απο τον αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής , Τ. Χειβιδόπουλο.
Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν την πρώτη προσπαθεια “ συντονισμού” των πολιτιστικών συλλόγων της Αργολιδας , σε ενα κοινό πρόγραμμα εκδηλώσεων , σε διάφορους τόπους του νομού, κάτι που γίνεται για πρωτη φορά. Με τον τρόπο αυτό η Περ. Πελοποννήσου αγκαλιάζει και αναδεικνύει την προσφορά ολων των πολιτιστικών συλλόγων του νομού, στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας , με στόχο την ανάδειξη και προώθηση του έργου και της δημιουργίας τους.
Ετσι ολοκληρώνεται η διπλή στόχευση που είχε η Περιφέρεια στο πολιτιστικό τομέα. Με τους “ Δρόμους της Αργολιδας” ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής παραγωγής και με το Φεστιβάλ Άργους της κας Βαροπούλου παρουσίαση πρωτοποριακών καλλιτεχνικών δημιουργιών, αλλα και υψηλού κύρους καταξιωμένων καλλιτεχνών ,που δεν ειχαν ξαναπαρουσιαστεί στην περιοχή , με φόντο αρχαιολογικά και βιομηχανικά μνημεία της περιοχής μας και στόχο αφενός την ανάδειξη των μνημείων και αφετέρου την μετατροπή του Αργους και της Αργολιδας σε προορισμό ελκυστικό για διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες υψηλού επιπέδου.
Παρουσιάστηκε χθες το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων Δρόμοι της Αργολιδας Reviewed by Unknown on 11:39 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.