Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι συγκινητικές στιγμές του Βασίλη Καρρά πριν βγει στη σκηνή και μπροστά σε 20.000 κόσμο στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

https://www.facebook.com/Seleo.gr/videos/1363442227104908/


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη για τα 40 χρόνια του «ταξιδιού» του στη μουσική.

Ήταν όλοι εκεί, φίλοι, οικογένεια, καλλιτέχνες και πάνω από 20.000 κόσμος που γέμισε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για τον Βασίλη Καρρά.

Το Seleo ήταν εκεί και μέσα από ένα βίντεο, σας παρουσιάζει τις στιγμές πριν βγει στην σκηνή ο τραγουδιστής.

Λίγο πριν βγει στη σκηνή και ενώ έπαιζε η εισαγωγή, ο Βασίλης Καρράς ήταν αγχωμένος, κάτι που αποδεικνύει και το πόσο μεγάλος καλλιτέχνης είναι.

Γύρω του βρίσκονταν πολλοί καλοί αρκετοί φίλοι αλλά και η οικογένεια του. Αγκάλιασε την γυναίκα του και την κόρη του, Ειρήνη, ενώ αυτές του έφτιαχναν το πουκάμισο. Φίλησε όλους τους φίλους του και έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά στον Μίλτο Πασχαλίδη, πριν ανέβει τα σκαλιά για να περιμένει να βγει στην λαοθάλασσα.

Όσο οι μουσικοί έπαιζαν την εισαγωγή, ο Βασίλης Καρράς έδειχνε να συγκινείται και στο πλευρό του ήταν στενοί συνεργάτες που του κρατούσαν ζεστά το χέρι. Όταν ήρθε η στιγμή να βγει, έκανε τον σταυρό του και ξεσήκωσε το πλήθος με το... «Καλησπέρα και καλή βραδιά».
Οι συγκινητικές στιγμές του Βασίλη Καρρά πριν βγει στη σκηνή και μπροστά σε 20.000 κόσμο στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 14:25 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.