Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ατζαμήδες έκαναν δυο απόπειρες ληστείας στο Ναύπλιο


Οι δράστες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, πέταξαν πέτρες σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας 35 και 47 χρόνων αναγκάζοντάς το να σταματήσει

Μόνο θράσος είχαν οι δυο νεαροί που αναστάτωσαν πεζούς και οδηγούς στο Ναύπλιο, όταν επιχείρησαν να κάνουν δυο ληστείες μέσα σε λίγη ώρα! Όμως, η αντίσταση των υποψήφιων θυμάτων τους έκανε να τραπούν σε φυγή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από αυτούς.

Αρχικά οι δράστες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, πέταξαν πέτρες σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας 35 και 47 χρόνων αναγκάζοντάς το να σταματήσει και άρχισαν να χτυπούν τον 35χρονο οδηγό για να αρπάξουν ό,τι είχε πάνω του! Όμως, εκείνος απάντησε στα χτυπήματα με τη βοήθεια του συνεπιβάτη και τους ανάγκασε να το βάλουν στα πόδια.

Λίγο αργότερα, δυο από τους επίδοξους ληστές ηλικίας 28 και 30 χρόνων επιχείρησαν να ληστέψουν έναν 45χρονο Γερμανό τον οποίο ακινητοποίησαν με την απειλή βίας, αλλά και εκείνος δεν… «μάσησε» και τους έτρεψε σε φυγή! Για τα δυο περιστατικά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες και πολύ γρήγορα οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 28χρονο, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια.

Ο νεαρός… ατζαμής ληστής αποκάλυψε τα στοιχεία ταυτότητας του 30χρονου, όχι όμως και των υπόλοιπων που συμμετείχαν στην πρώτη επίθεση. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ναυπλίου στον οποίο παραπέμφθηκε ο 28χρονος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας, ενώ οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την Αργολίδα για να εντοπίσουν τους συνεργούς του και ερευνούν αν μπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις.
Ατζαμήδες έκαναν δυο απόπειρες ληστείας στο Ναύπλιο Reviewed by Unknown on 01:10 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.