Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Οχτώ ταβέρνες διάσημες για τα ψητά τους



Ποιος μπορεί να πει όχι σε μια ζουμερή μπριζόλα, σε μια μερίδα τραγανά παϊδάκια ή σε ένα πιάτο λαχταριστά μπιφτέκια, όλα καλοψημένα στα κάρβουνα;

Παρακάτω ακολουθούν οχτώ αγαπημένες μας ταβέρνες στην πόλη, όπου η κρεατοφαγία παίρνει άλλη διάσταση.

Οι σχάρες παίρνουν φωτιά και μαζί τους και οι γευστικοί μας κάλυκες.

Ανακαλύψτε, λοιπόν, καθιερωμένες επιλογές στην πόλη για ασταμάτητη κρεατοφαγία.

Κρητικός



Ποιοτικό, γευστικό και καλοψημένο, ελληνικό κρέας που απολαμβάνει την αποδοχή του ευρύτερου κοινού της Αθήνας. Από τα «κρυμμένα» μυστικά στην περιοχή της Κάντζας, ο Κρητικός αποτελεί σταθερή αξία για τους κρεατολάγνους της πόλης.

Παρόλο που βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο στην (κυριολεξία) μέση του πουθενά, έχει αποκτήσει τους δικούς του θαμώνες που δεν τον αλλάζουν με τίποτα άλλο.

Σιδηρόδρομος (μοσχαρίσια πλευρά ψημένα στη σούβλα), σπαλομπριζόλα, rib- eye, νεφράκια και παϊδάκια στα σημεία αναφοράς του καταλόγου. Διαθέτει και δικά του εμφιαλωμένα κρασιά.

Πληροφορίες

Αιόλου 49, Κάντζα, τηλ. 210 6659061

Ο Τέλης



Ένα από τα στέκια που θα σας συστήσουν μια γνήσια γεύση Ελλάδας. Τα μπριζολάκια του Τέλη είναι διάσημα και περιζήτητα!

Χωρίς πολυτέλειες, αλλά με απλότητα και ποιότητα στις πρώτες ύλες, ο Τέλης, που ήρθε από τα Ιωάννινα πριν από δεκαετίες κι ονειρευόταν το δικό του μαγαζί όσο δούλευε ως ψήστης, κερνάει χοιρινά μπριζολάκια, φιλέτα και ό,τι άλλο κρεατικό βάλει ο νους σας.
Οχτώ ταβέρνες διάσημες για τα ψητά τους Reviewed by Unknown on 12:52 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.