Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Καλός καιρός την Κυριακή με λίγες αραιές νεφώσεις, νοτιοδυτικούς ανέμους έως 5 μποφόρ και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Τη Δευτέρα αρχικά γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Οι ανεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.Τέλος, την Τρίτη τοπικές βροχές ή καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, στα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο, άνεμοι δυτικοί και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 3 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, καλός καιρός και το θερμόμετρο από 6 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με λιγα σύννεφα. Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 και στο Ιόνιο ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 20 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 3 έως 20 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλοκαιρία και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις, άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 11 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αίθριος καιρός, άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 5 έως 20 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια, άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Καλός καιρός την Κυριακή με λίγες αραιές νεφώσεις, νοτιοδυτικούς ανέμους έως 5 μποφόρ και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Reviewed by Unknown on 23:11 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.