Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Αιτωλοακαρνανία: Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης μητέρας

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι λένε αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κατοχής το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη γυναίκα
Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδηπου στον ΙΝ Αγίου Δημητρίου Κατοχής στην Αιτωλοακαρνανία. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά και τα αδέρφια της, που ακόμα δεν γνωρίζουν τι συνέβη και έφυγε από τη ζωή.Η 44χρονη που εξαφανίστηκε το μεσημέρι των Θεοφανείων από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο αυτοκίνητό της, στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας, στο πίσω κάθισμα, νεκρή και με εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.




Δίπλα της βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Τόσο στο σημείο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου και Μεσολογγίου και από τον ιατροδικαστή όσο και σήμερα κατά τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.


Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή θα παραδοθεί μετά από αρκετές ημέρες και αφού ολοκληρωθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να έχει σαφέστερη εικόνα για τον μηχανισμό θανάτου.

Σημειώνεται, ότι η 44χρονη γυναίκα που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό από την ευρύτερη περιοχή, φέρεται επίσης να χώρισε πριν τα Θεοφάνεια και μάλιστα να άφησε στον ίδιο να εννοηθεί μέσω μηνυμάτων στο κινητό του τηλέφωνο ότι θα προβεί στο απονενοημένο διάβημά της εξαιτίας του χωρισμού τους.


Την έρευνα και προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου, καταλήγει στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας, ωστόσο θα αναμένεται το επίσημο και τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίζει πλήρως τα αίτια θανάτου.

Φωτογραφίες: aixmi-news
Αιτωλοακαρνανία: Θρήνος στην κηδεία της 44χρονης μητέρας Reviewed by Unknown on 17:22 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.