Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού εγκαινιάστηκε ο αύλειος χώρος του Δημοτικού Σχολείου Τολού - Χορηγία του Ασφαλιστικού Ομίλου Euroins



Σε πλήρη ανάπλαση του αύλειου χώρου στο Δημοτικό Σχολείο Τολού προχώρησε στο πλαίσιο ευγενούς χορηγίας ο Ασφαλιστικός Όμιλος Euroins μέσω της αποκλειστικής μεσιτικής εκπροσώπου του στην Ελλάδα, της Global Insurance Group. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε εκ νέου γήπεδο μπάσκετ σύγχρονων προδιαγραφών για τους μαθητές ενώ το υπόλοιπο προαύλιο διακοσμήθηκε με παιχνίδια εδάφους, απόλυτα προσβάσιμα για όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας.

Ακόμη, έγινε δωρεά ολοκληρωμένης μικροφωνικής εγκατάστασης, στοιχείο απαραίτητο τόσο για τις σχολικές εκδηλώσεις όσο και για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου (ενημερώσεις&ανακοινώσεις) ενώ εστάλησαν και δεκαπέντε παγκάκια για να εξυπηρετήσουν τις τρέχουσες ανάγκες.

Όμως, ο Όμιλος Euroins δεν σταμάτησε εδώ. Δώρισε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ώστε να διαμορφωθεί ειδική αίθουσα για την εκμάθησή τους και το μάθημα να είναι πρακτικό και όχι θεωρητικό όπως γινόταν μέχρι πρότινος. 


Την κορδέλα του νέου χώρου-κόσμημα για την τοπική κοινωνία του Τολού και ιδιαίτερα για τους μαθητές του σχολείου, έκοψαν από κοινού ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Global Insurance Group, Κωνσταντίνος Μάκαρης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, ο τ.υπουργός Γιάννης Μανιάτης, οι Αντιδήμαρχοι Σταύρος Γαβρήλος και Γιώργος Καχριμάνης, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Τοπικός Πρόεδρος Τολού Νίκος Μπικάκης καθώς και ο Πρόεδρος ΣΕΤ Τολού Γιάννης Γεωργιδάκης.

Από το βήμα του σχολείου, ο Διευθυντής του Δημοτικού κ. Τοκατλίδης, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την μεγάλη αυτή χορηγία, η οποία διαμόρφωσε το σχολείο σε ένα χώρο αισθητικά, ποιοτικά και πρακτικά, δημιουργίας για κάθε μαθητή.

Ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης στο λόγο του, αφού ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία το Διευθυντή του σχολείου, ανακοίνωσε την πρόθεση της εταιρίας να προβεί σε χορηγία ανάπλασης και για το Γυμνάσιο Δρεπάνου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αργολίδας για της οποίας τη συμμετοχή δεσμεύτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος κατά το δικό του χαιρετισμό.

Ξεχωριστή νότα συγκίνησης στη βραδιά αποτέλεσε η ομιλία της Συμβούλου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Global Insurance Group κ. Ναταλίας Στεφανίδη, η οποία παρουσίασε τις πολλαπλές δράσεις της εταιρίας σε επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, περνώντας, ιδιαίτερα στους μαθητές, το μήνυμα της ανιδιοτελούς προσφοράς. Δήλωσε δε, ότι η Euroins θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τη Μητρόπολη Αργολίδος στο κοινωνικό της έργο. Ακόμη, ως μέγας χορηγός του πρώτου Έλληνα οδηγού αγωνιστικών αυτοκινήτων με αναπηρία στα πόδια, κ. Τάκη Παρασκευόπουλου, υπερήφανα τον κάλεσε στα εγκαίνια ώστε να μιλήσει για την αξία της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι αλλά και για τις πρακτικές δυσκολίες που μπορεί ο αθλητής να συναντήσει στο δρόμο του ενώ το κοινό τον καταχειροκρότησε. Ακόμη, ως υποστηρικτής του Χαμόγελου του Παιδιού και μετά από συνεργασία μαζί του, η Euroins κάλεσε στο βήμα τον κ. Λαμπρόπουλο, ιδρυτικό μέλος του Χαμόγελου, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα της ελάχιστης προσφοράς από τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Η βραδιά πλαισιώθηκε από φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των μαθητών Τολού-Δρεπάνου, με μπλουζάκια που επίσης δώρισε η Euroins, ώστε να εγκαινιαστεί και το γήπεδο μπάσκετ! Ακόμη, ακολούθησε μουσική βραδιά από τους μαθητές ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν της Euroins.

Η ευχή όλων μας είναι οι νέοι χώροι και παροχές που εγκαινιάσθηκαν, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για διδάσκοντες ώστε το λειτούργημά τους να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο και οι μαθητές να θυμούνται μεγαλώνοντας ένα υπέροχο Δημοτικό Σχολείο, γεμάτο δράση και εμπειρίες που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνεισέφεραν με ό, ποιο μέσο διέθεταν στην εκπλήρωση αυτού του έργου!
Σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού εγκαινιάστηκε ο αύλειος χώρος του Δημοτικού Σχολείου Τολού - Χορηγία του Ασφαλιστικού Ομίλου Euroins Reviewed by Unknown on 11:26 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.