Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Οι απίθανοι τρόποι που εργαζόμενοι έχουν παραιτηθεί από τη δουλειά τους



Από χαρτί τουαλέτας, μέχρι μέσω διαφημιστικού σποτ

Εάν είστε από εκείνους τους δυσαρεστημένους εργαζόμενους που επιθυμούν διακαώς να εγκαταλείψουν τη δουλειά που τους προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα, τότε το άρθρο είναι για εσάς! Σίγουρα οι περισσότεροι θα έχετε περάσει αρκετό χρόνο καταστρώνοντας το καλύτερο σχέδιο για την έξοδό σας, γράφοντας για παράδειγμα παθιασμένους λόγους, αλλά η ουσία είναι να πείτε το αντίο εξετάζοντας κάθε παράμετρο. Όσο παρορμητικοί και αν θέλετε να γίνετε, δεν πρέπει να κυριευτείτε από τα συναισθήματά σας αλλά να δώσετε μια προειδοποίηση τουλάχιστον δυο
εβδομάδων. Γνωρίζοντας ότι έτσι θα κερδίσετε μια συστατική επιστολή, οφείλετε να ενημερώσετε τον εργοδότη σας ότι σκοπεύετε να αποχωρήσετε για προσωπικούς λόγους ή γιατί παρουσιάστηκε μια νέα ευκαιρία.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι εργαζόμενοι, που ορμώμενοι από τον αυθορμητισμό τους θέλουν να κάνουν μια άκρως εντυπωσιακή έξοδο, μη διστάζοντας για τις συνέπειες. Και φυσικά δεν είστε μόνοι: Όπως γράφει το moneyish και η New York Post, πάνω από δυο εκατομμύρια Αμερικανοί εγκαταλείπουν κάθε μήνα την εργασία του, σύμφωνα με το στατιστικά στοιχεία.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα ανθρώπων που είπαν το «παραιτούμαι» με επεισοδιακό και ευφάνταστο τρόπο.
Οι απίθανοι τρόποι που εργαζόμενοι έχουν παραιτηθεί από τη δουλειά τους Reviewed by Unknown on 14:40 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.