Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χανς – Χοακίμ Φούχτελ στηρίζει έμπρακτα την προώθηση του προσκυνηματικού τουρισμού



ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ

Σε δηλώσεις του ο κ. Φούχτελ, εξήρε τη συμβολή των Φιλίππων στο διεθνές ιστορικό γίγνεσθαι, τονίζοντας ότι πρέπει να προβληθεί ακόμα περισσότερο, καθώς, όχι άδικα, συγκαταλέγεται πλέον στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Στις ευκαιρίες που ανοίγονται για περαιτέρω ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, μέσω της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, αναφέρθηκε ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Χανς Χοακίμ Φούχτελ, από τη Δράμα όπου βρέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί, προκειμένου να εγκαινιάσει την έναρξη λειτουργίας ενός γραφείου παροχής υπηρεσιών αναφορικά με τα δικαιώματα των επαναπατρισθέντων από τη Γερμανία Ελλήνων, στην καταβολή των συντάξεών τους.

Το γραφείο λειτουργεί σε χώρο που παραχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, εντός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας, με στόχο την καλύτερη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, που επί σειρά ετών εργάζονταν στη Γερμανία και πλέον έχουν συνταξιοδοτηθεί.

Ο Γερμανός αξιωματούχος επισκέφθηκε και τον οικισμό των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκεται έξω από την πόλη της Δράμας, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο αυτός λειτουργεί και τις πολύ καλής ποιότητας παροχές που προσφέρονται σε όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες. Μάλιστα, σε κάποια αποστροφή του λόγου του, είπε πως η εικόνα που συνάντησε είναι άριστη και τιμάει όσους συνέβαλαν σε αυτήν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, υπογράφηκε ανάμεσα στον Δήμο Δράμας, τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας και τον οργανισμό ανθρωπιστικής βοήθειας German Doctors, σύμφωνο συνεργασίας, για την διάθεση ποσού 300.000 ευρώ για την ετήσια κάλυψη τετράωρης απασχόλησης γιατρών της Δράμας, όλων των ειδικοτήτων, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους φιλοξενούμενους πρόσφυγες και μετανάστες του καταυλισμού.

Ο Χανς – Χοακίμ Φούχτελ στηρίζει έμπρακτα την προώθηση του προσκυνηματικού τουρισμού Reviewed by Unknown on 14:24 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.