Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα μόδα: Ρεζερβέ αμμουδιά στο Παράλιο Άστρος



Πολυμήχανοι είμαστε οι Έλληνες και για αυτή μας την ιδιότητα είμαστε ξακουστοί στα πέρατα της Οικουμένης, με πρώτο τον μυθικό βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα, τον εφευρετικό, επινοητικό και πολυπράγμονα κατακτητή της Τροίας.Κάπως έτσι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και οι σύγχρονοι Έλληνες, που σκέφτηκαν να «αγκυροβολήσουν» τον εξοπλισμό παραλίας τους στις ακτές της Βόρειας Κυνουρίας.



Όπως αναφέρει το Astros Paralio.gr κάποιοι επισκέπτες στερεώνουν στην αμμουδιά ξαπλώστρες τις οποίες και δένουν με αλυσίδα πάνω στις ομπρέλες.
Η πολυπραγμοσύνη των Ελλήνων δεν σταματά εκεί, καθώς πάνω στην ομπρέλα έχει σφιχτά δεμένες σαγιονάρες και ό,τι άλλο μπορεί να του χρειαστεί στην παραλία..
Φυσικά η επιλογή των θέσεων δεν είναι τυχαία, καθώς είναι γνωστή η λατρεία των Ελλήνων για «το πρώτο τραπέζι πίστα», εκεί που γλύφει το κύμα.
Υπάρχουν όμως και οι «άτυχοι» που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν «φιλέτο» και αρκούνται στη γαλαρία της αμμουδιάς.
Κάποιος πρέπει να το σταματήσει αυτό. Δεν γίνεται οποιοσδήποτε κατέχει ομπρέλας θαλάσσης να καταλαμβάνει δημόσιο χώρο, εκτός βέβαια, οι λουόμενοι έχουν τους τίτλους ιδιοκτησίας από την αμμουδερή παραλία στο Παράλιο Άστρος.
Νέα μόδα: Ρεζερβέ αμμουδιά στο Παράλιο Άστρος Reviewed by Unknown on 01:35 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.