Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ από τη βία στη Βουλή της Βενεζουέλας: Οι οπαδοί του Μαδούρο χτυπούσαν όποιον έβρισκαν


Περίπου 100 άτομα, κρατώντας ρόπαλα, φορώντας κουκούλες και κόκκινα ρούχα – στα χρώματα του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος – εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο της βουλής πετώντας κροτίδες και προκαλώντας χάος

Σοκ και δέος προκαλούν οι εικόνες από τη Βενεζουέλα που κάνουν το γύρο του κόσμου με τον εμφύλιο να μεταφέρεται πλέον στο κοινοβούλιο και τους πολιτικούς αναλυτές να προειδοποιούν ότι η ειρήνη στην πετρελαιοπαραγωγό χώρα κρέμεται από μία κλωστή.

Οι εικόνες με τους αιμόφυρτους βουλευτές της αντιπολίτευσης και τους δημοσιογράφους που έπεσαν χτες θύματα των "κολεκτίβων" είναι ενδεικτικές του πολεμικού κλίματος που επικρατεί στη πατρίδα του Μαδούρο αντανακλώντας παράλληλα τη βία που ασκούν οι "ακόλουθοί του".

Η χτεσινή βίαιη επίθεση σε βουλευτές και δημοσιογράφους από τους "κολεκτίβος", τους ένθερμους υποστηρικτές του Μαδούρο, που έριχναν γροθιές σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους, δείχνει ότι η κατάσταση στη χώρα είναι πλέον εκτός ελέγχου. Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για εισβολή μελών παραστρατιωτικής οργάνωσης που υποστηρίζει τον πρόεδρο. Το γεγονός ότι περίπου 100 άτομα, κρατώντας ρόπαλα, φορώντας κουκούλες και κόκκινα ρούχα – στα χρώματα του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος – εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο της βουλής πετώντας κροτίδες και προκαλώντας χάος, αφήνει να εννοηθεί ότι υπήρχαν "κενά" στο θέμα της ασφάλειας.
Σοκ από τη βία στη Βουλή της Βενεζουέλας: Οι οπαδοί του Μαδούρο χτυπούσαν όποιον έβρισκαν Reviewed by Unknown on 14:15 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.