Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ!!!



Είναι ευτυχία! Είναι ευλογία! Είναι όλα μαζί! Ένα απίστευτο χορωδιακό ταξίδι στα σκαλιά του Καλλιμάρμαρου με οδηγό μας το ΜΕΓΑΛΟ!!! ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ!!!

Από την ημέρα της πρόσκλησης από το μαέστρο και εμπνευστή αυτής της μεγαλειώδους εκδήλωσης, Παναγή Μπαρμπάτη προς το πρόσωπό μου και προς το Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα και το Νεανικό τμήμα της χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ ΝΑΥΠΛΙΟΥ που έχω την τιμή να διδάσκω και να διευθύνω, άρχισε το όνειρο! Κάποια στιγμή όμως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ: Πρόβα τζενεράλε και ο ίδιος ο Μίκης παρών! και παίρνουμε μαθήματα! Μάθημα πρώτο: Ο δάσκαλος πρώτος έρχεται τελευταίος φεύγει! Μαθημα δεύτερο: Η δύναμη της ψυχής, η θέληση, η εμπειρία και η γνώση νικούν το χρόνο!
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ: Μάθημα τρίτο: Η συγκίνηση δεν είναι μόνο γένους θηλυκού! Μάθημα τέταρτο: Ποτέ κανένας εν ζωή δεν αγαπήθηκε περισσότερο από τον κόσμο όσο ο ΜΙΚΗΣ! Μάθημα πέμπτο και τελευταίο: Όταν βρεθείς έστω και λίγα λεπτά κοντά σε μία τόσο σπουδαία προσωπικότητα αντλείς απίστευτη δύναμη και διάθεση για δημιουργία και ευχαριστείς το Θεό που ακολούθησες το δρόμο της μουσικής!!!
ΠΑΝΑΓΗ σ' ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις προσπάθειες και το αποτέλεσμα!!! Επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαέστρους και τα μέλη των χορωδιών που συμμετείχαν στη σπουδαία αυτή εκδήλωση και στα μέλη της χορωδίας μας που με ακολούθησαν σε αυτό το μουσικό ταξίδι!
Τέλος, συγχαρητήρια στο ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ για την υποστήριξή τους προς τη χορωδία μας, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά κύτταρα πολιτισμού του Δήμου. Θα είμαστε πάντα αντάξιοι πρεσβευτές της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας.


Θεοδόσης Αντωνιάδης
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΗ!!! Reviewed by Unknown on 21:37 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.