Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε νεκρός στις φυλακές ο άνδρας που δολοφόνησε τη σύντροφο του



Νεκρός είναι ο δολοφόνος του Περιστερίου, ο οποίος τον Ιούλιο του 2017 είχε δολοφονήσει την 51χρονη σύντροφό του με 10 μαχαιριές.

Ο δράστης ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές του Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του. Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Ο συγκρατούμενός του 45χρονου, φέρεται να κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

Να σημειωθεί ότι η δολοφονία της 51χρονης έγινε στις 20 Ιουλίου 2017, επί της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Ο δράστης είχε «άδεια» από το Δαφνί.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια.

Έρευνα ζήτησε το υπουργείο Δικαιοσύνης

Τη διενέργεια έρευνας παρήγγειλε το υπουργείο Δικαιοσύνης με αφορμή το θάνατο 45χρονου κρατούμενου ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο δολοφόνησε την σύντροφο του.

Ο 45χρονος ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές του Κορυδαλλού Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του. Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του κρατούμενου και η ύπαρξη τυχόν ευθυνών αναφορικά με τις καταγγελίες του συγκρατούμενού του.
Βρέθηκε νεκρός στις φυλακές ο άνδρας που δολοφόνησε τη σύντροφο του Reviewed by Unknown on 17:13 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.