Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τη διαθήκη που άφησε ο γιoς του «Mr Jumbo» πριν από το δυστύχημα



Το ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ διεκδικεί η οικογένεια Πατμάνογλου, ως αποζημίωση για το θάνατο της Αποστολίας και του τρίχρονου τότε Παύλου, τον Φεβρουάριο του 2017 που επήλθε έπειτα από το τραγικό δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας ,το οποίο συντάραξε το Πανελλήνιο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα συνέβη όταν ένας άνδρας 41 ετών, στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες αφήνοντας μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τη σύζυγο και το παιδί του.


Λίγα λεπτά αργότερα ένα αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο με ταχύτητα βολίδας έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα και το διέλυσε, ενώ και τα δυο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Στο αυτοκίνητο που καρφώθηκε πάνω στο ήδη σταθμευμένο όχημα επέβαινε ο γιος του «Mr Jumbo», ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο συνεπιβάτης του.

Ο τραγικός πατέρας μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται.



Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.
Τι διεκδικεί η οικογένεια Πατμάνογλου

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου διεκδικεί 2 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, ύψους επίσης περίπου 2 εκατ. ευρώ, διεκδικούνται από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Πατμάνογλου για την οδύνη που βίωσαν από το χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.
Μυστήριο με τη διαθήκη του γιου του Mr Jumbo

Μόλις τρεις μήνες πριν από το τραγικό δυστύχημα, στις 30/11/2016, ο ίδιος ο θανών, άφησε ιδιόγραφη διαθήκη. την οποία οι συγγενείς του δεν έχουν αποποιηθεί.

Για το λόγο αυτό, με την αγωγή από την πλευρά της οικογένειας Πατμάνογλου, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, οι προσφέυγοντες στρέφονται κατά όλων των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, υπαιτίου του δυστυχήματος, ως νομίμων κληρονόμων του.

Πηγή: εφημερίδα Real

Μυστήριο με τη διαθήκη που άφησε ο γιoς του «Mr Jumbo» πριν από το δυστύχημα Reviewed by Unknown on 16:05 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.