Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Περιμένοντας τον Πρωταθλητή …



Στον τελευταίο της αγώνα για την κανονική περίοδο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2017 της ΟΣΕΚΑ, η ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο του Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ υποδέχεται στο κλειστό της “Αλεξιώτισσας” τον περυσινό Πρωταθλητή και αήττητο στη φετινή διοργάνωση ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Το απόγευμα του Σαββάτου 20/5 στις 7:30 μμ, έρχονται αντιμέτωπες οι δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία για το Βόρειο όμιλο , με τον ΗΦΑΙΣΤΟ (8-1 – 17 βαθμούς) να έχει έναν αγώνα παραπάνω από τον ΑΡΗ (8-0 – 16 βαθμούς) και να έχει ηττηθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη.



Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, έχοντας αυτή τη φορά όλους τους αθλητές του υγιείς στη διάθεσή του, θέλει να δει τις πραγματικές δυνάμεις της ομάδας του, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό και εξαιρετικά οργανωμένο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στόχος για αυτή την αναμέτρηση, είναι να αποδείξει ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ότι η μέχρι τώρα πορεία του δεν είναι “πυροτέχνημα” αλλά αποτέλεσμα σκληρής και ομαδικής δουλειάς. Η συγκέντρωση και η προσήλωση στο πλάνο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η έλλειψη άγχους και από τις δύο ομάδες θα βοηθήσει να πραγματοποιηθεί ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι ο ΑΡΗΣ πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας για την κανονική περίοδο, ενώ και ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ αγώνα για πρόκριση στην τελική φάση (Final Four) του πρωταθλήματος.

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Σάββατο 20/5 – 7:30μμ – Κλειστό Γήπεδο “Αλεξιώτισσας”
Περιμένοντας τον Πρωταθλητή … Reviewed by Unknown on 17:04 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.