Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσουν»



Καιρός
: Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε λίγες ώρες - Ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού - Τι καιρό θα κάνει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Πόσο θα κρατήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού προβλέπεται τις επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (06/03/2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).


Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά τα φαινόμενα θα επηρεάσουν:

Α. Αύριο Τρίτη (07/03) από το μεσημέρι τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και από το βράδυ τη Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα τις υπόλοιπες περιοχές.

Β. Την Τετάρτη (08/03) τις περισσότερες περιοχές της χώρας βαθμιαία, όμως τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Γ. Την Πέμπτη (09/03) τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και τη νότια Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα βαθμιαία την Παρασκευή (10/03) θα εξασθενήσουν.


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα: Πού θα «χτυπήσουν» Reviewed by Unknown on 21:46 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.